Searching...
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Idra Kayne

She 's got a soul....


Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2000... Ξεχώρισε με ένα είδος μουσικής που στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως διαδεδομένο. Πάντοτε λάτρευε τη soul μουσική και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που εκφράζεται μέσα από αυτήν. Διδάχτηκε χορό και τραγούδι από μεγάλα και σημαντικά ονόματα και μετράει ήδη πολλές live εμφανίσεις...Αξίζει να αναφερθώ στην απολαυστική της εμφάνιση στο πολυαγαπημένο μου Rent αλλά και στο Fame...


"Jazz και soul" είδη μουσικής που στην Ελλάδα δεν έβρισκαν την απήχηση που τους άξιζε. Πως αισθάνεσαι που κατάφερες να αναδειχθείς μέσα από αυτά και που οφείλεται αυτό;

Είμαι πολύ ευτυχής και πολύ τυχερή που η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά ήταν ακριβώς στο μουσικό ύφος που αγαπώ και ήθελα πάντα να εκπροσωπήσω. Η soul μουσική αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό και νομίζω ότι εμφανίστηκα τη σωστή στιγμή. Φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η προσεγμένη παραγωγή του άλμπουμ αλλά και η στήριξη της Jumping Fish.

Έχει ο κόσμος ανάγκη από μη συνηθισμένα πράγματα;Και δίνει σε αυτά ευκαιρίες;

Ο κόσμος έχει ανάγκη το διαφορετικό, το καινούργιο. Τα τελευταία χρόνια το αισθάνομαι πολύ έντονα αυτό.Ποιό το καλύτερο και πoιό το χειρότερο σχόλιο που σου έχει πει  άνθρωπος που ήρθε να σε ακούσει.

To καλύτερο σχόλιο νομίζω ήταν όταν ένας κύριος ήρθε και με ρώτησε σε σπαστά αγγλικά αν είμαι κάποια soul τραγουδίστρια από την Αμερική, γιατί τέτοια live έχει δει μόνο στην Νέα Υόρκη. Το χειρότερο, όσο χαζό κι αν ακουστεί, ήταν ένας νεαρός που μου είπε "κοπελιά δεν ακούω αυτή τη μουσική, αλλά είσαι πολύ όμορφή!".

Δεν παρέλειψα να της κάνω την γνωστή ερώτηση του Truly Lie, όσον αφορά τις αλήθειες και τα ψέματα. Η Idra Kayne προτιμάει τις αλήθειες, είτε άσχημες, είτε όμορφες....

Πολλές φορές, όλοι μας μιλάμε για διαφορετικότητα στους ανθρώπους. Κατά βάθος υπάρχει διαφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο; Και αν ναι, ποιά είναι στα αλήθεια αυτή η διαφορά, κατά τη γνώμη σου;

Φυσικά και πιστεύω στη διαφορετικότητα των ανθρώπων. Κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλο. Πιστεύω όμως όσο τίποτα στην ισότητα των ανθρώπων.

Αν αναρωτιέσαι για την καταγωγή της μάθε πως προέρχεται από μπαμπά Ουγκαντέζο και μαμά Ελληνίδα!

Παρά τις δυσκολίες των καιρών, αξίζει να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε; 

Εάν πάψουμε να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε θα πάψουμε και να ζούμε. Εγώ όσο δυσκολεύουν τα πράγματα τόσο περισσότερο ονειρεύομαι και ελπίζω ότι όσα ονειρεύομαι θα τα καταφέρω με πείσμα και υπομονή. 

Σε τι ελπίζεις; Και τι ονειρεύεσαι;

Ελπίζω ότι θα πραγματοποιήσω όλους μου τους στόχους, ότι θα ζήσω έντονα, θα αγαπήσω και θα αγαπηθώ.

Σήμερα 21 Ιουνίου έχει τα γενεθλιάκια της, οπότε εύχομαι ολόψυχα στην Διδυμάρα μας ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ....

Αν θες να δεις το συντομότερο δυνατόν την Idra Kayne live...Σε ενημερώνω πως σήμερα 21/06/2013 θα βρίσκεται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής για μια μοναδικά απολαυστική εμφάνιση....στις 22:15!

Η περιοδεία του Fame, στην οποία και θα συμμετέχει ξεκινάει πολύ σύντομα!!!

Ευχαριστώ πολύ την Idra Kayne για τη συνομιλία μας. Ήρθε η ώρα να δυναμώσετε την μουσική του Truly Lie...

Στηρίξτε το Truly Lie κάνοντας μια κοινοποίηση ή αφήνοντας ένα σχόλιο.
Συνομιλήστε μαζί μου μέσω Facebook ή Twitter. Αφήνοντας μου απορίες και σχόλια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Translate